Maatvoering keuken

Met het opmeten van het vloeroppervlak en de hoogte van de ruimte, krijgen we inzicht in de maatvoering die het uitgangspunt wordt voor het keukenontwerp. Ook ramen en andere bijzonderheden nemen we uiteraard mee. De maatvoering is het uitgangspunt van uw nieuwe keuken!

Professionele keukenindeling

We maken samen een plan voor de nieuwe keukenindeling, afgestemd op uw eigen wensen. Hierbij zijn zaken als routing, logische indeling, comfort en werk- en kookwijze van groot belang. Alleen al de vraag of u links- of rechtshandig bent kan invloed hebben op de indeling.

Creatief keukenontwerp

Langzaam vormt zich een professioneel ontwerp, waarbij we creatief omgaan met de karakter eigenschappen van het huis om zodoende de nieuwe keuken aan te passen aan de stijl en sfeer die bij u past.

Kortom, mijn passie voor decor, ambiance, licht en kleur wil ik toepassen in uw persoonlijk ontwerp, waarbij gebruiksvriendelijkheid van de keuken centraal staat en in harmonie is met de  vormgeving. Met persoonlijke schetsen, tekeningen en eventueel een “mood-board” krijgt u een duidelijk inzicht in de uitstraling van uw nieuwe keuken.