Prettige begeleiding bij aanschaf nieuwe keuken

Rated 0 out of 5
19 februari 2022

In de zomer van 2021 kregen we van een goede vriend de tip om Albert in te schakelen voor de begeleiding bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Na een heel prettig gesprek bij ons thuis kwam Albert met goede ideeen/tips en heeft snel 2 indelingen uitgewerkt in 3D-tekeningen. Hiermee zijn we naar keukenwinkel in Hoorn gegaan. Samen met de keukenspecialist hebben we het idee gefinaliseerd en in 2e gesprek daar ging Albert mee om de puntjes op de i te zetten. Vooral fijn dat er geen druk op stond en je ook zelf kan meedenken..
We hebben inmiddels heel veel plezier van de keuken en zijn blij met het hele traject.

Peter en Angeline uit Amstelveen

Mooie keuken bij ons in Olst

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

Eind 2020 hebben we Albert gevraagd voor advies voor het ontwerp voor onze nieuwe keuken. Hij is bij ons langs geweest en hebben alle ideeën besproken in een ontspannen sfeer. Albert had een aantal praktische tips waar wij niet aan hadden gedacht.
Na ca. 2 weken lagen er 3 uitgetekende ontwerpen. 1 ontwerp hebben we verder uitgewerkt en zijn hiermee, samen met Albert, naar een Duitse keukenleverancier vertrokken. Albert spreekt de taal vloeiend (ook technisch) en heeft zichzelf hiermee meer dan terug verdiend.
Een paar maanden later is de keuken geïnstalleerd door het Duitse bedrijf. Op de tweede installatiedag is Albert nog langsgekomen om te controleren of alles naar wens was en heeft nog detailaanwijzingen gegeven aan de installateurs.
Samengevat: hij heeft ons ontzorgt, heeft humor (niet onbelangrijk) en heef zichzelf terugverdiend. Top!

Helma en Jan uit Olst

Heel goed geholpen

Rated 5 out of 5
26 april 2020

Begin 2020 een nieuwe keuken gekocht met de hulp van Albert. Albert is een goede sparringspartner. Hij helpt je met de samenstelling van de keuken en laat je goed nadenken over wat je precies wilt Hij weet wat er te koop is in keukenland en wat kan of niet kan. Wat ik heel fijn vond is dat hij aanbood mee te gaan naar het keukenbedrijf, hij weet waar hij over praat en wat het mag kosten, dat geeft een goed gevoel.
Voor de keuken hadden we ook nogal wat wijzigingen nodig in de elektrische installatie zoals extra stopcontacten en extra groepen in de meterkast omdat we overgingen van gas naar inductie. Ook hierbij adviseert hij.
Ook fijn is dat de steun doorgaat tot en met de plaatsing van de keuken en totdat alles naar wens is.

Age uit Groningen

Feestje

Rated 5 out of 5
6 december 2019

Wij kwamen op de bouwbeurs in een zeer pril stadium van onze plannen in contact met Albert. Dat is tijdens het proces een bijzondere ontmoeting geworden, behalve zeer nuttige adviezen hebben we er ook veel plezier aan beleeft.
Weliswaar zijn we zelf commercieel niet onhandig, maar de keukenwereld toch wel een wondere wereld. Je moet heel goed opletten dat de offertes goed vergelijkbaar zijn en vooral blijven tijdens het proces. Door een goede samenspraak met Albert kwamen we redelijk snel tot een ‘gewenste’ opstelling. Daarna wordt het concreter en begin je er wat gevoel voor te krijgen wat zo’n project mag/moet kosten.
Daarna werden we goed op koers gehouden om het project een beetje in de buurt van de begrote kosten te laten eindigen en vooral dat de keuken doet wat je ervan verwacht. Natuurlijk gaan er in de afwerking van zo’n project ook een paar kleinigheden mis. Albert doet echter ook aan after sales als de factuur al betaald is! De foutjes zijn mede door zijn inbreng snel en efficiënt opgelost.
We zijn blij met het eindresultaat en Albert heeft daar een uitstekende bijdrage aan geleverd

Colette & Jochem, Driebergen

Echt een aanrader

Rated 5 out of 5
28 mei 2019

We hadden plannen voor een nieuwe keuken in ons huis, maar geen zin in advies van een keukenverkoper die voornamelijk denkt aan zijn eigen provisie. Per toeval vonden we na wat zoeken Albert. We vroegen ons af of het de investering waard was, maar na een eerste gesprek waren we om. Ook als we kijken naar het prachtige eindresultaat dan hadden we dit nooit via de normale manier voor elkaar gekregen. Het contact met het Duitse keukenbedrijf was ook een gouden zet, waarmee we ook veel meer keuken voor ons geld hebben gekregen. En last but not least, het heeft ons heel veel tijd bespaard doordat we veel beter voorbereid bij een keukenbedrijf kwamen. Echt een aanrader.

Thibaut uit Haren