Zelf een review achterlaten? Dat kan ook hier op deze pagina!

Ontzorgen

8 november 2022

Mijn collega heeft mij in contact gebracht met Albert.

Ik heb een mantelzorgwoning voor mijn dementerende moeder laten bouwen en had mijn hoofd vol met regel en zorgzaken. Albert ontzorgt. Hij heeft goed geluisterd hoe ik het wil en kijkt welke apparatuur nog meegenomen kan worden naar de nieuwe keuken. Dit scheelt weer in de kosten.

Daarna kwam Albert met een tekening, die geheel aansloot bij mijn wensen en verwachtingen. Wij hebben daarna een keukenzaak bezocht, toen ik daar opmerkte dat ik misschien toch beter een lichte keuken wilde hebben dan de oorspronkelijk aangegeven kleur merkte Albert op dat ik bij mijn eerste gedachte moest blijven. Ik had nl. in volle overtuiging in het eerste gesprek de kleur genoemd, die de keuken moest hebben. Wat ben ik blij dat ik de kleur niet gewijzigd heb. De uiteindelijke keuken is nog mooier en werkbaarder dan ik gehoopt had. De nazorg vind ik ook geweldig. Albert rust pas als de keuken perfect is afgeleverd. Wat ben ik blij dat Albert mij begeleid heeft bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.

Alma uit Zuidlaren

Prettige begeleiding bij aanschaf nieuwe keuken

19 februari 2022

In de zomer van 2021 kregen we van een goede vriend de tip om Albert in te schakelen voor de begeleiding bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Na een heel prettig gesprek bij ons thuis kwam Albert met goede ideeen/tips en heeft snel 2 indelingen uitgewerkt in 3D-tekeningen. Hiermee zijn we naar keukenwinkel in Hoorn gegaan. Samen met de keukenspecialist hebben we het idee gefinaliseerd en in 2e gesprek daar ging Albert mee om de puntjes op de i te zetten. Vooral fijn dat er geen druk op stond en je ook zelf kan meedenken..

We hebben inmiddels heel veel plezier van de keuken en zijn blij met het hele traject.

Peter en Angeline uit Amstelveen

Mooie keuken bij ons in Olst

5 augustus 2021

Eind 2020 hebben we Albert gevraagd voor advies voor het ontwerp voor onze nieuwe keuken. Hij is bij ons langs geweest en hebben alle ideeën besproken in een ontspannen sfeer. Albert had een aantal praktische tips waar wij niet aan hadden gedacht.

Na ca. 2 weken lagen er 3 uitgetekende ontwerpen. 1 ontwerp hebben we verder uitgewerkt en zijn hiermee, samen met Albert, naar een Duitse keukenleverancier vertrokken. Albert spreekt de taal vloeiend (ook technisch) en heeft zichzelf hiermee meer dan terug verdiend.

Een paar maanden later is de keuken geïnstalleerd door het Duitse bedrijf. Op de tweede installatiedag is Albert nog langsgekomen om te controleren of alles naar wens was en heeft nog detailaanwijzingen gegeven aan de installateurs.

Samengevat: hij heeft ons ontzorgt, heeft humor (niet onbelangrijk) en heef zichzelf terugverdiend. Top!

Helma en Jan uit Olst

Heel goed geholpen

26 april 2020

Begin 2020 een nieuwe keuken gekocht met de hulp van Albert. Albert is een goede sparringspartner. Hij helpt je met de samenstelling van de keuken en laat je goed nadenken over wat je precies wilt Hij weet wat er te koop is in keukenland en wat kan of niet kan. Wat ik heel fijn vond is dat hij aanbood mee te gaan naar het keukenbedrijf, hij weet waar hij over praat en wat het mag kosten, dat geeft een goed gevoel.

Voor de keuken hadden we ook nogal wat wijzigingen nodig in de elektrische installatie zoals extra stopcontacten en extra groepen in de meterkast omdat we overgingen van gas naar inductie. Ook hierbij adviseert hij.

Ook fijn is dat de steun doorgaat tot en met de plaatsing van de keuken en totdat alles naar wens is.

Age uit Groningen

Feestje

6 december 2019

Wij kwamen op de bouwbeurs in een zeer pril stadium van onze plannen in contact met Albert. Dat is tijdens het proces een bijzondere ontmoeting geworden, behalve zeer nuttige adviezen hebben we er ook veel plezier aan beleeft.

Weliswaar zijn we zelf commercieel niet onhandig, maar de keukenwereld toch wel een wondere wereld. Je moet heel goed opletten dat de offertes goed vergelijkbaar zijn en vooral blijven tijdens het proces. Door een goede samenspraak met Albert kwamen we redelijk snel tot een ‘gewenste’ opstelling. Daarna wordt het concreter en begin je er wat gevoel voor te krijgen wat zo’n project mag/moet kosten.

Daarna werden we goed op koers gehouden om het project een beetje in de buurt van de begrote kosten te laten eindigen en vooral dat de keuken doet wat je ervan verwacht. Natuurlijk gaan er in de afwerking van zo’n project ook een paar kleinigheden mis. Albert doet echter ook aan after sales als de factuur al betaald is! De foutjes zijn mede door zijn inbreng snel en efficiënt opgelost.

We zijn blij met het eindresultaat en Albert heeft daar een uitstekende bijdrage aan geleverd

Colette & Jochem, Driebergen

Echt een aanrader

28 mei 2019

We hadden plannen voor een nieuwe keuken in ons huis, maar geen zin in advies van een keukenverkoper die voornamelijk denkt aan zijn eigen provisie. Per toeval vonden we na wat zoeken Albert. We vroegen ons af of het de investering waard was, maar na een eerste gesprek waren we om. Ook als we kijken naar het prachtige eindresultaat dan hadden we dit nooit via de normale manier voor elkaar gekregen. Het contact met het Duitse keukenbedrijf was ook een gouden zet, waarmee we ook veel meer keuken voor ons geld hebben gekregen. En last but not least, het heeft ons heel veel tijd bespaard doordat we veel beter voorbereid bij een keukenbedrijf kwamen. Echt een aanrader.

Thibaut uit Haren

Super tevreden

19 augustus 2018

Na een uitgebreide brainstormsessie zijn we met tekening en al diverse keukenbedrijven langsgegaan. Albert weet het kaf van het koren te scheiden. We hebben uiteenlopende bedrijven gehad. Met Albert hadden we al een toekomstplan opgezet, dus we wisten waar we om moesten denken.

Uiteindelijk met een bijzonder goed resultaat de verbouwing afgerond. Nu is koken weer een fijne bezigheid! Inclusief de bordenwarmer 😉

Robert & Kitty

Praktisch en creatief

11 maart 2018

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Albert. Via via zijn we met hem in contact te gekomen. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek zijn we met hem in zee gegaan en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We wisten niet waar te beginnen in ‘keukenland’ en hadden geen zin in commerciële verkooppraatjes. Het is een heel proces waar je dan doorheen gaat, ik vind dat we hier erg goed bij begeleid zijn. Stap voor stap werd het steeds concreter. Uiteindelijk zijn we geslaagd in Duitsland, hier waren we zonder Albert nooit terecht gekomen en was het ons ook niet gelukt om daar een keuken te kopen. Dit scheelde nogal in de prijs. Albert is heel goed bereikbaar, het contact verloopt heel vlot en soepel. Hij geeft gedegen advies, is praktisch en creatief. Inmiddels zijn we een paar weken in het bezit van onze nieuwe keuken. We zijn hier heel erg blij mee. Kortom, wij kijken met een goed gevoel terug hoe alles verlopen is en zijn heel blij dat we met Albert in zee zijn gegaan.

Ronald en Anjetta

Fijne sparringspartner

22 maart 2017

Ik vond het erg fijn om met Albert te kunnen sparren. Ik heb erg goede tips gekregen, waarmee ik tevens een hoop geld mee bespaard heb. Het is me gelukt om binnen mijn krappe budget te blijven. Ik raad hem met harte aan bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Lisette uit Groningen

Veel geld bespaard!

10 februari 2017

Een eerlijk en gedegen advies en daarmee veel geld bespaard. Bij aankoop van mijn huis Albert ingeschakeld voor een restyling van de keuken. Uiteindelijk heeft Albert het advies uitgebracht de keuken te laten zoals die is. Wel wilde ik de elektrische kookplaat vervangen hebben in gas. Binnen twee dagen kwam Albert met een terugkoppeling welke voor mij het meest geschikt is, welk merk en type en waar ik deze het meest voordelig kon bestellen. Totop de dag van vandaag enorm blij dat ik Albert heb ingeschakeld!

Franc uit De Mortel

Geweldig geslaagd

19 december 2016

Een aanrader. Zeer goed advies.en tips van Albert gekregen. Ons uitgebreid begeleid en geadviseerd bij Ikea, geweldig geslaagd.

Tanja uit Bussum

Zeer gelukkig

3 oktober 2016

Zeer gelukkig met ontwerp van kast en lijst voor koeienverzameling. Alles prachtig gemaakt door Albert. Hij blijft dicht bij wat wij mooi vinden. Heel prettig en we gaan met hem op naar het volgende project.

Marjolein uit Wirdum