Heel goed geholpen

Begin 2020 een nieuwe keuken gekocht met de hulp van Albert.  Albert is een goede sparringspartner. Hij helpt je met de samenstelling van de keuken en laat je goed nadenken over wat je precies wilt Hij weet wat er te koop is in keukenland en wat kan of niet kan. Wat ik heel fijn vond is dat hij aanbood mee te gaan naar het keukenbedrijf, hij weet waar hij over praat en wat het mag kosten, dat geeft een goed gevoel.
Voor de keuken hadden we ook nogal wat wijzigingen nodig in de elektrische installatie zoals extra stopcontacten en extra groepen in de meterkast omdat we overgingen van gas naar inductie.  Ook hierbij adviseert hij.
Ook fijn is dat de steun doorgaat tot en met de plaatsing van de keuken en totdat alles naar wens is.

Age uit Groningen, April 2020

Feestje

Wij kwamen op de bouwbeurs in een zeer pril stadium van onze plannen in contact met Albert.  Dat is tijdens het proces een bijzondere ontmoeting geworden,  behalve zeer nuttige adviezen hebben we er ook veel plezier aan beleeft.
Weliswaar zijn we zelf commercieel niet onhandig, maar de keukenwereld toch wel een wondere wereld. Je moet heel goed opletten dat de offertes goed vergelijkbaar zijn en vooral blijven tijdens het proces. Door een goede samenspraak met Albert kwamen we redelijk snel tot een ‘gewenste’ opstelling.  Daarna wordt het concreter en begin je er wat gevoel voor te krijgen wat zo’n project mag/moet kosten.
Daarna werden we goed op koers gehouden om het project een beetje in de buurt van de begrote kosten te laten eindigen en vooral dat de keuken doet wat je ervan verwacht. Natuurlijk gaan er in de afwerking van zo’n project ook een paar kleinigheden mis. Albert doet echter ook aan after sales als de factuur al betaald is! De foutjes zijn mede door zijn inbreng snel en efficiënt opgelost.
We zijn blij met het eindresultaat en Albert heeft daar een uitstekende bijdrage aan geleverd

Colette & Jochem, Driebergen, december 2019

Echt een aanrader

We hadden plannen voor een nieuwe keuken in ons huis, maar geen zin in advies van een keukenverkoper die voornamelijk denkt aan zijn eigen provisie. Per toeval vonden we na wat zoeken Albert. We vroegen ons af of het de investering waard was, maar na een eerste gesprek waren we om. Ook als we kijken naar het prachtige eindresultaat dan hadden we dit nooit via de normale manier voor elkaar gekregen. Het contact met het Duitse keukenbedrijf was ook een gouden zet, waarmee we ook veel meer keuken voor ons geld hebben gekregen. En last but not least, het heeft ons heel veel tijd bespaard doordat we veel beter voorbereid bij een keukenbedrijf kwamen. Echt een aanrader.

Thibaut uit Haren – mei-2019

Veel geld bespaard!

Een eerlijk en gedegen advies en daarmee veel geld bespaard. Bij aankoop van mijn huis Albert ingeschakeld voor een restyling van de keuken. Uiteindelijk heeft Albert het advies uitgebracht de keuken te laten zoals die is. Wel wilde ik de elektrische kookplaat vervangen hebben in gas. Binnen twee dagen kwam Albert met een terugkoppeling welke voor mij het meest geschikt is, welk merk en type en waar ik deze het meest voordelig kon bestellen. Totop de dag van vandaag enorm blij dat ik Albert heb ingeschakeld!

Franc uit De Mortel – februari-2017

Fijne sparringspartner

Ik vond het erg fijn om met Albert te kunnen sparren. Ik heb erg goede tips gekregen, waarmee ik tevens een hoop geld mee bespaard heb. Het is me gelukt om binnen mijn krappe budget te blijven. Ik raad hem met harte aan bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Lisette uit Groningen – maart-2017

Super tevreden

Na een uitgebreide brainstormsessie zijn we met tekening en al diverse keukenbedrijven langsgegaan. Albert weet het kaf van het koren te scheiden. We hebben uiteenlopende bedrijven gehad. Met Albert hadden we al een toekomstplan opgezet, dus we wisten waar we om moesten denken.
Uiteindelijk met een bijzonder goed resultaat de verbouwing afgerond. Nu is koken weer een fijne bezigheid! Inclusief de bordenwarmer 😉

Robert en Kitty – augustus-2018

Praktisch en creatief

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Albert. Via via zijn we met hem in contact te gekomen. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek zijn we met hem in zee gegaan en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. We wisten niet waar te beginnen in ‘keukenland’ en hadden geen zin in commerciële verkooppraatjes. Het is een heel proces waar je dan doorheen gaat, ik vind dat we hier erg goed bij begeleid zijn. Stap voor stap werd het steeds concreter. Uiteindelijk zijn we geslaagd in Duitsland, hier waren we zonder Albert nooit terecht gekomen en was het ons ook niet gelukt om daar een keuken te kopen. Dit scheelde nogal in de prijs. Albert is heel goed bereikbaar, het contact verloopt heel vlot en soepel. Hij geeft gedegen advies, is praktisch en creatief. Inmiddels zijn we een paar weken in het bezit van onze nieuwe keuken. We zijn hier heel erg blij mee. Kortom, wij kijken met een goed gevoel terug hoe alles verlopen is en zijn heel blij dat we met Albert in zee zijn gegaan.

Ronald en Anjetta – maart 2018

Geweldig geslaagd

Een aanrader. Zeer goed advies.en tips van Albert gekregen. Ons uitgebreid begeleid en geadviseerd bij Ikea, geweldig geslaagd.

Tanja uit Bussum – december-2016

Zeer gelukkig

Zeer gelukkig met ontwerp van kast en lijst voor koeienverzameling. Alles prachtig gemaakt door Albert. Hij blijft dicht bij wat wij mooi vinden. Heel prettig en we gaan met hem op naar het volgende project.

Marjolein uit Wirdum – oktober-2016